Unatoč vremenskim neprilikama održana i trinaesta po redu akcija “Ne dvoji – odvoji!”

1 veljača, 2014

Na lokacijama Stara škola u Marčeljima i u centru Viškova, na parkiralištu “Milihovo”, naši su volonteri dočekali sljedbenike ekološkog načina postupanja s otpadom koji su tako svojim doprinosom ponovno omogućili financiranje jedne dobrotvorne akcije.

Sredstva dobivena prodajom prikupljenog otpada i ovoga puta namijenjena su za sufinanciranje izgradnje “Zelenog vrta” OŠ “Sveti Matej” u Viškovu.

Zahvaljujući vrijednim i eko-obojanim domaćinstvima prikupljeno je više tona papira, kartona, plastike, metala, stakla, opasnog i elektronskog otpada koji neće biti uništen zakopavanjem na deponiju “Marišćina”.

Zbog lošeg vremena odaziv je bio nešto manji nego inače, pa svih, koji ovaj put nisu mogli doći, pozivamo da sačuvaju sirovine i donesu ih na iduću akciju, koja slijedi već za 28 dana.

Posebno zahvaljujemo svim sudionicima koji su, unatoč kišnom vremenu, svoj otpad donijeli.

Nastavite i dalje marljivo odvajati otpad i donositi ga na akcije “Ne dvoji – odvoji!” jer “Zeleni park” želimo urediti što prije kako bi već na proljeće našim školarcima zasjao u prolistalom i procvjetalom ruhu!

Puno pozdrava i vidimo se u ožujku, naravno, prve subote u mjesecu!

Vaš KESM