Akcija “Ne dvoji – odvoji!” u ožujku

1 ožujak, 2014

Uspješno je završila i četrnaesta po redu akcija „Ne dvoji – odvoji“ u mjesecu ožujku!

Sa zadovoljstvom možemo reći kako broj sudionika u našoj humanitarnoj akciji pokazuje uzlazni trend čime je i količina sirovina iz otpada, koja ide u reciklažu, u stalnom porastu.

Na lokacijama Stara škola u Marčeljima i u centru Viškova, na parkiralištu “Milihovo”, naši su volonteri dočekali sljedbenike odvajanja otpada koji su tako svojim doprinosom ponovno omogućili financiranje jedne dobrotvorne akcije.

Sredstva dobivena prodajom prikupljenog otpada i dalje su namijenjena za sufinanciranje uređenja „Zelenog vrta” OŠ “Sveti Matej” u Viškovu.

Zahvaljujući vrijednim i eko-obojanim domaćinstvima prikupljeno je više tona papira, kartona, plastike, metala, stakla, opasnog i elektronskog otpada koji neće biti uništen zakopavanjem na deponiju “Marišćina”.

Nastavite i dalje marljivo odvajati otpad i donositi ga na akcije “Ne dvoji – odvoji!” jer “Zeleni park” želimo urediti što prije a proljeće nam je već pred vratima!

Pozivamo ovim putem sve zainteresirane koji vole raditi u vrtu i s biljkama da nam kao volonteri pruže podršku oko uređenje „Zelenog vrta“. Pošaljite nam Vaše kontakte na e-mail eko.mariscina@gmail.com ili nas kontaktirajte putem kontakt obrasca na www.mariscina.com.

Puno pozdrava i vidimo se u travnju, naravno, prve subote u mjesecu!

Vaš KESM